Nutriční hodnoty (Bůček plněný, v marinádě pečený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 785 kJ / 5 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 211,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,19 g |
| Tuky | 498,95 g |
| – nasycené | 172,04 g |
| – nenasycené | 268,11 g |
| –– mononenasycené | 208,11 g |
| –– polynenasycené | 60,00 g |
| ––– omega 3 | 4,13 g |
| Vláknina | 47,92 g |
| Cholesterol | 996 mg |
| Sodík | 5,64 g |
| Sůl | 15,11 g |
| Sacharidy | 114,95 g |
| – cukry | 19,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 800 g |
| 150 ml 150 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
| 2 2 vrchovaté lžíce tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| 4 lžíce 4 lžíce Worcesteru | Worcestrová omáčka | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | 15 g |
| ¼ l žičky žičky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 300 g 300 g mletého masa - použila jsem krůtí | Vepřový ořez | 300 g |
| 150 g 150 g Debrecínského špeku | Špek | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 větší stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce koření Dekora | Koření Argentina | |
| 3 3 drůbeží párky (použila jsem se sýrem) | Párek vepřový | 240 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje nebo sádla | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| voda na podlévání | Voda | |
| nit na zašití kapsy |