Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Petrželová polévka s vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 844 kJ /
680 kcal
Bílkoviny9,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky67,73 g
– nasycené16,88 g
– nenasycené47,56 g
–– mononenasycené32,83 g
–– polynenasycené14,73 g
––– omega 31,03 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy7,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 10 dkg 10 dkg tuku Margarín 100 g
polévkové lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
pepř Pepř černý
vývar -nebo kostka bujonu Vývar hovězí
oregáno Oregano sušené
2 2 polévkové lžíce smetany Smetana kravská sladká 12%
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.