Nutriční hodnoty (Litá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 30 644 kJ / 7 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
| Tuky | 283,93 g |
| – nasycené | 26,46 g |
| – nenasycené | 237,85 g |
| –– mononenasycené | 167,65 g |
| –– polynenasycené | 70,20 g |
| ––– omega 3 | 20,61 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 1 071,45 g |
| – cukry | 527,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1-2 hrnky 1-2 hrnky cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 375 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva (nebo 2 lžičky jedlé sody) | Kypřící prášek |