Nutriční hodnoty (Hrníčkové makové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 083 kJ / 3 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,75 g |
Tuky | 132,39 g |
– nasycené | 18,18 g |
– nenasycené | 89,77 g |
–– mononenasycené | 27,51 g |
–– polynenasycené | 62,26 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 382,73 g |
– cukry | 330,63 g |
––– laktóza | 18,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 1/2 kosty másla | Máslo kravské | 0.5 g |
8 lžíc 8 lžíc mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
5 lžic 5 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
špetka špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá |