Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křepelka v tymiánové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 154 kJ /
1 710 kcal
Bílkoviny7,64 g
– z toho živočišné bílkoviny7,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky184,75 g
– nasycené92,80 g
– nenasycené89,75 g
–– mononenasycené77,25 g
–– polynenasycené12,50 g
––– omega 30,26 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 191 mg
Sodík 3,20 g
Sůl8,00 g
Sacharidy3,61 g
– cukry0,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 křepelky Křepelka stehno s kůží
200 g 200 g libovější anglické slaniny Anglická slanina 200 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
drůbeží vývar Vývar kuřecí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.