Nutriční hodnoty (Polévka z odřezků zeleného chřestu a zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 344 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
| Tuky | 0,98 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,51 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 29,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 52,40 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 litru 1,5 litru vývaru ze zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 500 g 500 g zeleného chřestu (odkrojky) | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 175 g 175 g mražené zeleninové směsi s brokolicí | Mrkev mražená | 175 g |
| 4 4 vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru krupice | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |