Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,42 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,49 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 33,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,50 g |
| – cukry | 23,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1-2 paličky 1-2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 120 g |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |