Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,42 g |
Tuky | 1,44 g |
– nasycené | 0,49 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 33,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,50 g |
– cukry | 23,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1-2 paličky 1-2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 120 g |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |