Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 610 kJ /
385 kcal
Bílkoviny13,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,42 g
Tuky1,44 g
– nasycené0,49 g
– nenasycené0,69 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,00 g
Vláknina33,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,50 g
– cukry23,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1-2 paličky 1-2 paličky česneku Česnek čerstvý 120 g
smetana Smetana kravská sladká 12%
bazalka Bazalka čerstvá
balkánský sýr Sýr balkánský (50% t. v s.)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.