Nutriční hodnoty (Muffinky s hořkou čokoládou a jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 11 322 kJ / 2 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,41 g |
| Tuky | 111,63 g |
| – nasycené | 9,89 g |
| – nenasycené | 92,39 g |
| –– mononenasycené | 59,95 g |
| –– polynenasycené | 32,44 g |
| ––– omega 3 | 6,66 g |
| Vláknina | 44,73 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 905 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 357,90 g |
| – cukry | 151,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
| 50 g 50 g nebělené pšeničné mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 100 g 100 g tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 150 ml 150 ml rostlinného mléka | Nápoj sójový | 150 ml |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky bio kypřícího prášku | Kypřící prášek bez fosfátů | 10 g |
| 1/2 1/2 vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 6 dílků 6 dílků kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
| 80 g 80 g jahod | Jahody čerstvé | 80 g |
| 30 g 30 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 30 g |
| 15 g 15 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 15 g |
| 15 g 15 g tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| 15 g 15 g oleje | Olej řepkový | 15 ml |