Nutriční hodnoty (Telecí kýta na rozmarýnu s kedlubnovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 964 kJ / 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
| Tuky | 63,21 g |
| – nasycené | 23,42 g |
| – nenasycené | 39,19 g |
| –– mononenasycené | 33,64 g |
| –– polynenasycené | 5,55 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,44 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 849 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 23,49 g |
| – cukry | 8,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky telecí kýty | Telecí kýta | |
| 2 stonky 2 stonky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 větší kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| lžička lžička octa | Ocet lihový | |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |