Nutriční hodnoty (Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 889 kJ / 1 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,44 g |
| Tuky | 71,22 g |
| – nasycené | 42,40 g |
| – nenasycené | 28,58 g |
| –– mononenasycené | 10,64 g |
| –– polynenasycené | 17,94 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 26,07 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 5,29 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 65,50 g |
| – cukry | 36,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vinné klobásy (na 4 šnečky) | Klobása vinná | 350 g |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 3 3 menší až střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| pivo (podle potřeby) | Pivo světlé 10ᵒ | |
| 1 necelá 1 necelá lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |