Nutriční hodnoty (Jarní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 749 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 52,57 g |
– nasycené | 13,42 g |
– nenasycené | 32,06 g |
–– mononenasycené | 15,37 g |
–– polynenasycené | 16,69 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 657 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,46 g |
Sacharidy | 5,36 g |
– cukry | 2,85 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 brambory typu A | Brambor zimní | |
100 g 100 g šunky v celku | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 hrst 1 hrst ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 menší svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice (větší) | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl | Sůl mořská |