Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 749 kJ /
657 kcal
Bílkoviny40,48 g
– z toho živočišné bílkoviny39,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky52,57 g
– nasycené13,42 g
– nenasycené32,06 g
–– mononenasycené15,37 g
–– polynenasycené16,69 g
––– omega 30,49 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 657 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,46 g
Sacharidy5,36 g
– cukry2,85 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory typu A Brambor zimní
100 g 100 g šunky v celku Šunka vepřová vařená 100 g
1 hrst 1 hrst ředkviček Ředkvička čerstvá
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 menší svazek pažitky Pažitka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice (větší) Hořčice dijonská 6 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.