Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort RUM)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie66 718 kJ /
15 946 kcal
Bílkoviny312,64 g
– z toho živočišné bílkoviny211,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny101,10 g
Tuky798,06 g
– nasycené333,66 g
– nenasycené390,65 g
–– mononenasycené313,35 g
–– polynenasycené77,30 g
––– omega 315,78 g
Vláknina40,94 g
Cholesterol 8,20 g
Sodík 2,45 g
Sůl6,57 g
Sacharidy1 743,29 g
– cukry985,88 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 750 g 750 g cukru krupice Cukr bílý 750 g
- 900 g 900 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 900 g
- 21 21 vajec Vejce slepičí 1470 g
- 15 lžic 15 lžic oleje Olej řepkový 165 ml
- 9 lžic 9 lžic rumu Rum 153 ml
- 6 lžiček 6 lžiček prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
- 110 g 110 g moučkového cukru Cukr bílý 110 g
- 1 kostka 1 kostka (250g) másla Máslo kravské 250 g
- 4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
- 60 g 60 g kakaa Kakao prášek 60 g
- 1 1 malá sklenička vody Voda
- 60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
- 40 g 40 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
- 0,5 l - 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
- 74 g 74 g vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 74 g
- 1 kostka 1 kostka (250g) másla Máslo kravské 250 g
- 3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
- 2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
- vanilkové aroma Aroma vanilkové
- potravinářské barvivo (černé, hnědé-kakao, červené, žluté, zlaté) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
- kokos Kokos strouhaný
- bílá cukrová vata
- potahovací hmota Smartflex Velvet Fondán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.