Nutriční hodnoty (Bramborové máslové nočky s pažitkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 348 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 20,16 g |
– nasycené | 8,32 g |
– nenasycené | 7,39 g |
–– mononenasycené | 5,45 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 270,20 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 4,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor (ve slupce uvařených) | Brambor zimní | 500 g |
120 g 120 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
hrst hrst nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
kousek kousek čerstvého másla | Máslo kravské |