Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní polévka se srdíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie854 kJ /
204 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 větší jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
250 g 250 g mladých kopřiv (nebo špenátových listů či polníčku) Kopřiva dvoudomá listy čerstvé 250 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 22.5 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 22.5 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaného popence Máta peprná list čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nasekaného šťovíku Šťovík listy čerstvé
1 1 hrst listů sedmikrásky Sedmikráska květ čerstvý
2-3 2-3 menší brambory Brambor zimní 125 g
800 ml 800 ml zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 800 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 62.5 ml
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
mrkev Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.