Nutriční hodnoty (Králík pečený na cibuli a česneku s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 507 kJ / 2 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 317,45 g |
| – nasycené | 98,37 g |
| – nenasycené | 210,67 g |
| –– mononenasycené | 161,56 g |
| –– polynenasycené | 49,11 g |
| ––– omega 3 | 12,60 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 21,55 g |
| – cukry | 9,36 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 králičí stehna | Králík stehna | |
| 1 1 králičí hřbet (předek jsem použila na polévku) | Králík hřbet | |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1,5 dcl 1,5 dcl oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 2,5 dcl 2,5 dcl vody | Voda | 250 ml |
| snítky snítky čerstvého tymiánu (sušený) | Tymián čerstvý | |
| lístky lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |