Nutriční hodnoty (Kuře na kari s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 343 kJ / 1 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 47,69 g |
| – nasycené | 14,63 g |
| – nenasycené | 30,01 g |
| –– mononenasycené | 21,97 g |
| –– polynenasycené | 8,04 g |
| ––– omega 3 | 3,32 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 439 mg |
| Sodík | 465 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
| – cukry | 23,90 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari koření | Kari | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 150 ml 150 ml rostlinné smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř (dle chuti) | Pepř černý |