Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandle na karamelu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 885 kJ /
690 kcal
Bílkoviny17,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky47,50 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené42,50 g
–– mononenasycené22,50 g
–– polynenasycené20,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,00 g
– cukry26,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 lžiček 5 lžiček cukru krupice Cukr bílý 25 g
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.