Nutriční hodnoty (Mandle na karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 47,50 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 42,50 g |
–– mononenasycené | 22,50 g |
–– polynenasycené | 20,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,00 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 lžiček 5 lžiček cukru krupice | Cukr bílý | 25 g |
100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
olej | Olej řepkový |