Nutriční hodnoty (Mandle na karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 47,50 g |
| – nasycené | 4,50 g |
| – nenasycené | 42,50 g |
| –– mononenasycené | 22,50 g |
| –– polynenasycené | 20,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,00 g |
| – cukry | 26,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 lžiček 5 lžiček cukru krupice | Cukr bílý | 25 g |
| 100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
| olej | Olej řepkový |