Nutriční hodnoty (Kapr pečený na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 143 kJ / 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
| Tuky | 23,25 g |
| – nasycené | 1,78 g |
| – nenasycené | 20,31 g |
| –– mononenasycené | 14,33 g |
| –– polynenasycené | 5,99 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 18,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,95 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |