Nutriční hodnoty (Hovězí plátky pikant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 383 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
| Tuky | 114,96 g |
| – nasycené | 48,55 g |
| – nenasycené | 60,16 g |
| –– mononenasycené | 49,76 g |
| –– polynenasycené | 10,41 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 823 mg |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 7,62 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí maso zadní (roštěnec) | Hovězí kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce Dijonské hořčice i víc | Hořčice dijonská | 45 g |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce koňaku (nemusí být) | Brandy | 30 ml |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |