Nutriční hodnoty (Zeleninovo cizrnový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 086 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,71 g |
Tuky | 11,96 g |
– nasycené | 1,75 g |
– nenasycené | 10,16 g |
–– mononenasycené | 8,04 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 24,04 g |
– cukry | 9,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 středního celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 hrsti 2 hrsti pórku | Pórek čerstvý | |
1 hrst 1 hrst zelené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 plechovka 1 plechovka cizrny ve slaném nálevu | Cizrna | |
1 lžíce 1 lžíce olivový olej | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |