Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninovo cizrnový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 086 kJ /
260 kcal
Bílkoviny5,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,71 g
Tuky11,96 g
– nasycené1,75 g
– nenasycené10,16 g
–– mononenasycené8,04 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,01 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy24,04 g
– cukry9,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 hrsti 2 hrsti pórku Pórek čerstvý
1 hrst 1 hrst zelené jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 plechovka 1 plechovka cizrny ve slaném nálevu Cizrna
1 lžíce 1 lžíce olivový olej Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce balzamikový ocet Ocet balsamikový bílý 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.