Nutriční hodnoty (Zeleninovo cizrnový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 086 kJ / 260 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,71 g |
| Tuky | 11,96 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 10,16 g |
| –– mononenasycené | 8,04 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 24,04 g |
| – cukry | 9,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1/2 1/2 středního celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 hrsti 2 hrsti pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst zelené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 konzerva 1 konzerva cizrny ve slaném nálevu | Cizrna | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |