Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 100 kJ /
980 kcal
Bílkoviny32,06 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,06 g
Tuky59,78 g
– nasycené8,85 g
– nenasycené47,83 g
–– mononenasycené33,67 g
–– polynenasycené14,16 g
––– omega 34,19 g
Vláknina15,92 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 320 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy73,20 g
– cukry32,46 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g čerstvého špenátu Špenát čerstvý 300 g
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.