Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indonéské kuřecí teriyaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 352 kJ /
801 kcal
Bílkoviny178,35 g
– z toho živočišné bílkoviny174,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky7,62 g
– nasycené2,10 g
– nenasycené4,28 g
–– mononenasycené2,85 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 31,43 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 413 mg
Sodík 3,95 g
Sůl9,45 g
Sacharidy4,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 ml 30 ml rýžového vína(nebo 2PL Araku)
60 ml 60 ml (4PL) kvalitní sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
2 2 polévkových lžic světlého třtinového cukru Cukr třtinový
2 2 kávové lžičky strouhaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
pár kapek kapek sezamového oleje Olej sezamový
750 g 750 g kuřecího masa Kuře prso 750 g
1 1 kávová lžička arašídového oleje na pánev Olej podzemnicový
jako příloha rýže Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.