Nutriční hodnoty (Indonéské kuřecí teriyaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 352 kJ / 801 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 174,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 7,62 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 4,28 g |
| –– mononenasycené | 2,85 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 413 mg |
| Sodík | 3,95 g |
| Sůl | 9,45 g |
| Sacharidy | 4,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 ml 30 ml rýžového vína(nebo 2PL Araku) | ||
| 60 ml 60 ml (4PL) kvalitní sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 2 2 polévkových lžic světlého třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| 2 2 kávové lžičky strouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| pár kapek kapek sezamového oleje | Olej sezamový | |
| 750 g 750 g kuřecího masa | Kuře prso | 750 g |
| 1 1 kávová lžička arašídového oleje na pánev | Olej podzemnicový | |
| jako příloha rýže | Rýže bílá |