Nutriční hodnoty (Indonéské kuřecí teriyaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 352 kJ / 801 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 7,62 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 4,28 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 3,95 g |
Sůl | 9,45 g |
Sacharidy | 4,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 ml 30 ml rýžového vína(nebo 2PL Araku) | ||
60 ml 60 ml (4PL) kvalitní sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
2 2 polévkových lžic světlého třtinového cukru | Cukr třtinový | |
2 2 kávové lžičky strouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
pár kapek kapek sezamového oleje | Olej sezamový | |
750 g 750 g kuřecího masa | Kuře prso | 750 g |
1 1 kávová lžička arašídového oleje na pánev | Olej podzemnicový | |
jako příloha rýže | Rýže bílá |