Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankový salát se zeleninou a oregánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 289 kJ /
1 025 kcal
Bílkoviny26,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,56 g
Tuky25,40 g
– nasycené3,72 g
– nenasycené21,62 g
–– mononenasycené17,28 g
–– polynenasycené4,34 g
––– omega 30,14 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy157,54 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pohanky (podle chuti - mechanicky nebo termicky loupaná) Pohanka loupaná 200 g
zelený hlávkový salát (jakýkoliv) Salát hlávkový čerstvý
150 g 150 g cherry rajčat Rajčata cherry 150 g
( 10 10 cm) kousek pórku Pórek čerstvý
1/2 1/2 okurky Okurka salátová čerstvá
2 hrsti 2 hrsti kukuřice Kukuřice sterilovaná
2 2 lžíce čerstvých lístků oregana Oregano sušené
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
špetka špetka cukru Cukr bílý
1 1 chilli paprička (nemusí být) Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.