Nutriční hodnoty (Španělské ptáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 12 031 kJ / 2 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 200,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,31 g |
| Tuky | 213,66 g |
| – nasycené | 55,97 g |
| – nenasycené | 144,51 g |
| –– mononenasycené | 107,56 g |
| –– polynenasycené | 36,96 g |
| ––– omega 3 | 8,88 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 953 mg |
| Sodík | 2,35 g |
| Sůl | 5,42 g |
| Sacharidy | 30,55 g |
| – cukry | 8,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g hovězí roštěné (vysoký roštěnec) | Hovězí roštěnec | 800 g |
| 4 lžičky 4 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 20 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 2 nožičky 2 nožičky párků | Párek vepřový | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 velká sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění šťávy (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |