Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 442 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,20 g |
Tuky | 77,56 g |
– nasycené | 42,92 g |
– nenasycené | 27,86 g |
–– mononenasycené | 24,31 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 151,98 g |
– cukry | 97,48 g |
––– laktóza | 9,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
60 g 60 g rozpuštěného másla nebo Hery | Máslo kravské | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
70 g 70 g krupice (dala jsem dětskou krupičku) | Krupice pšeničná hrubá | 70 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
rozinky | Rozinky |