Nutriční hodnoty (Jáhly s čočkou po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 109 kJ / 1 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 86,34 g |
| Tuky | 12,15 g |
| – nasycené | 1,55 g |
| – nenasycené | 9,70 g |
| –– mononenasycené | 2,43 g |
| –– polynenasycené | 7,27 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 75,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 335,60 g |
| – cukry | 14,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
| 2,5-3 hrnky 2,5-3 hrnky vody | Voda | 687.5 ml |
| 5 ks 5 ks sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |