Nutriční hodnoty (Kroupový nákyp s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 373 kJ / 806 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,20 g |
| Tuky | 18,30 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 14,49 g |
| –– mononenasycené | 5,49 g |
| –– polynenasycené | 9,00 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 116,10 g |
| – cukry | 4,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g krup | Kroupy ječné | 150 g |
| 1 balíček 1 balíček Tofu | Tofu natural | 180 g |
| bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 hrsti 2 hrsti míchané zeleninové směsi podle chuti (hrášek, kukuřice, kapie, fazolka, ne kořenová) | Mrkev mražená | |
| asi 1/3 asi 1/3 bílé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | |
| 1 balení 1 balení Nivy (cca 120 g) | Niva 50% t. v s. | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |