Nutriční hodnoty (Hrnkový ovocný koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 492 kJ / 6 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,13 g |
| Tuky | 261,23 g |
| – nasycené | 44,41 g |
| – nenasycené | 195,71 g |
| –– mononenasycené | 139,66 g |
| –– polynenasycené | 56,05 g |
| ––– omega 3 | 16,00 g |
| Vláknina | 15,96 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 802 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 798,29 g |
| – cukry | 356,79 g |
| ––– laktóza | 27,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 0,75 hrnku 0,75 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 187.5 g |
| 0,75 hrnku 0,75 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| 0,75-1 hrnek 0,75-1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 219.9999988079071 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu (ne z vaničky) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
| šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| čerstvé ovoce (rybíz, ostružiny, jahody) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| kokos na vysypání formy | Kokos strouhaný |