NewYork cheesecake
Cheesecake patří mezi jeden z těch receptů, které mohou vypadat náročně. Existuje mnoho variant, pečené i nepečené varianty, ale ten klasický newyorský je naprosto úžasný. Pokud dodržíte pár jednoduchých kroků, zvládnete ho snadno i vy.
Suroviny pro 1 kus
kulatá forma o průměru 22-25 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 461 kJ / 3 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,25 g |
Tuky | 253,55 g |
Vláknina | 0,01 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 6,22 g |
Sůl | 13,57 g |
Sacharidy | 151,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
NewYork cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V419
Moje poznámka
NewYork cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V419
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 13 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 15 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 16 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 22 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová kmínová polévka
Neregistrovaný před 15 minutami
Chutné vafle
Neregistrovaný před 23 minutami
Buchta HRK HRK
Neregistrovaný před 50 minutami
Dortový korpus vanilkový
Neregistrovaný před 59 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Poctivá česká koprovka podle hospodských receptur
Neregistrovaný před 1 hodinou
Sametové red velvet dortíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 2 hodinami
Řezy z BB sušenek
Neregistrovaný před 3 hodinami
Suroviny:
sušenky bebe,
máslo,
sýr smetanový,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
cukr,
škrob kukuřičný,
vejce,
vanilka
Komentáře (5)