Nutriční hodnoty (Vepřová plec špikovaná slaninou a klobásou na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 527 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 65,47 g |
– nasycené | 26,95 g |
– nenasycené | 32,58 g |
–– mononenasycené | 27,50 g |
–– polynenasycené | 5,08 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 381 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 14,55 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece vcelku | Vepřová plec | 500 g |
cca 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
4-5 4-5 malých žampionů | Žampion čerstvý | |
cca 30 g 30 g pikantní klobásy | Klobása | 30 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření meat masala | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 10 g |