Nutriční hodnoty (Jahodovo-banánová marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 750 kJ / 2 569 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 1,72 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 616,00 g |
| – cukry | 612,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jahod | Jahody čerstvé | 600 g |
| 400 g 400 g banánů | Banán čerstvý | 400 g |
| 1 sáček 1 sáček Gelfix 2:1 | Želatina cukrářská | |
| 500 g 500 g cukru krystal | Cukr bílý | 500 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové (není nutné) | E330 - Kyselina citronová |