Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Moje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 24 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jelení kýta na víně,
jelení kýta recepty,
jelen na víně,
jelení kýta,
jelení maso na víně,
jeleni kyta recept,
jeleni na vině,
jelení kýta na červeném víně,
jelení maso kýta recepty,
recept na jelení kýtu,
jeleni kyta na zelenině,
jeleni maso na červeném víně,
jelení kostky na víně,
jelení maso kýta recept,
jelenní kýta,
jelen na cervenem vine omacka,
recepty z jelení kýty,
jelen na vine recept,
recepty na jeleni na víně,
příprava jelení kyty
Suroviny:
cibule,
olej,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
kýta jelení,
sůl,
protlak rajčatový,
cukr,
koření nové koření,
pepř,
česnek,
mouka hladká,
víno červené suché,
tymián,
bobkový list,
voda,
Komentáře (1)