Nutriční hodnoty (Jahodovo - tvarohové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 304 kJ / 4 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 201,97 g |
| – nasycené | 35,91 g |
| – nenasycené | 145,06 g |
| –– mononenasycené | 104,74 g |
| –– polynenasycené | 40,32 g |
| ––– omega 3 | 11,06 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 996 mg |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 485,47 g |
| – cukry | 299,67 g |
| ––– laktóza | 41,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 12 lžic 12 lžic oleje | Olej řepkový | 132 ml |
| 12 lžic 12 lžic vlažné vody | Voda | 216 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| moučkový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| želatina do jogurtových krémů | Želatina vepřová | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| červené želé na polití | Želatina vepřová |