Nutriční hodnoty (Květák zapékaný s paprikou a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
| Tuky | 115,48 g |
| – nasycené | 65,99 g |
| – nenasycené | 39,18 g |
| –– mononenasycené | 34,29 g |
| –– polynenasycené | 4,89 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 1,30 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,38 g |
| Sacharidy | 25,77 g |
| – cukry | 21,17 g |
| ––– laktóza | 20,79 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 2.5 g |
| 100-150 g 100-150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 125 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| paprika čerstvá červená | Paprika červená čerstvá | |
| paprika čerstvá žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
| paprika čerstvá zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička sušené petrželky | Petržel nať sušená | 5 g |
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 2 kelímky 2 kelímky smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
| 1 1 pórek (může být i jarní cibulka) | Pórek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý |