Nutriční hodnoty (Beleše a frankfurtský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 246 kJ / 1 971 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,40 g |
| Tuky | 70,84 g |
| – nasycené | 29,06 g |
| – nenasycené | 31,10 g |
| –– mononenasycené | 17,72 g |
| –– polynenasycené | 13,38 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 4,20 g |
| Sůl | 10,06 g |
| Sacharidy | 232,80 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 344 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 plátky 4 plátky kotlet | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 2 2 libové párky | Párek vepřový | 160 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |