Nutriční hodnoty (Rybízový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 168 kJ / 3 864 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 237,91 g |
| – nasycené | 144,15 g |
| – nenasycené | 79,43 g |
| –– mononenasycené | 70,02 g |
| –– polynenasycené | 9,42 g |
| ––– omega 3 | 2,46 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,37 g |
| Sacharidy | 359,47 g |
| – cukry | 353,67 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 6 6 plných lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 60 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 200 g 200 g Mascarpone (nebo bílá neochucená Philadelphia) | Mascarpone | 200 g |
| 100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 400 g 400 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
| 1 balíček 1 balíček práškové želatiny | Želatina vepřová | |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
| nastrouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
| 100 g 100 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 100 g |
| 400 g 400 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 400 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |