Nutriční hodnoty (Dort chobotnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 21 116 kJ / 5 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,80 g |
| Tuky | 186,36 g |
| – nasycené | 33,24 g |
| – nenasycené | 133,84 g |
| –– mononenasycené | 77,49 g |
| –– polynenasycené | 56,35 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 17,64 g |
| Cholesterol | 2,13 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 681,34 g |
| – cukry | 563,26 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajíček | Vejce slepičí | 560 g |
| 8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
| 8 lžic 8 lžic cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 500 g 500 g marcipánu | Marcipán | 500 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2,5 2,5 pudinku | Puding v prášku | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |