Nutriční hodnoty (Pstruh na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
| Tuky | 18,67 g |
| – nasycené | 11,76 g |
| – nenasycené | 6,52 g |
| –– mononenasycené | 5,80 g |
| –– polynenasycené | 0,72 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 25,66 g |
| – cukry | 15,76 g |
| ––– laktóza | 5,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pstruh | Pstruh | |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |