Nutriční hodnoty (Jehněčí žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 271 kJ / 1 260 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g | 
| Tuky | 100,55 g | 
| – nasycené | 25,26 g | 
| – nenasycené | 52,23 g | 
| –– mononenasycené | 42,04 g | 
| –– polynenasycené | 10,19 g | 
| ––– omega 3 | 0,41 g | 
| Vláknina | 16,00 g | 
| Cholesterol | 150 mg | 
| Sodík | 221 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 30,30 g | 
| – cukry | 7,60 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 1000 g | 
| 1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| mletý kmín | Kmín mletý |