Nutriční hodnoty (Salát ze šruchy zelné a cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 72 kJ / 17 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 0,08 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,15 g |
| – cukry | 2,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 střední cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 velká hrst šruchy zelné (Portulaca oleracea) | Šrucha zelná čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový |