Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
| Tuky | 8,38 g |
| – nasycené | 2,01 g |
| – nenasycené | 3,92 g |
| –– mononenasycené | 2,89 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 8,45 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 196 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 45,85 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 kuřecí skelety (podle velikosti) | Droby kuřecí směs | |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce dětské krupičky (podle potřeby) | Krupice pšeničná jemná | 45 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |