Nutriční hodnoty (Knedlík ve vaječině s paprikou a rajčátkem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 736 kJ / 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 36,60 g |
| – nasycené | 9,35 g |
| – nenasycené | 18,12 g |
| –– mononenasycené | 13,37 g |
| –– polynenasycené | 4,74 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 6,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 karlovarského knedlíku (asi 400 g nevážila jsem) | Knedlík pšeničný houskový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| 100 g 100 g poctivé šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 50 g 50 g debrecínské pečeně | Šunka vepřová uzená | 50 g |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tuk na pánev | Margarín |