Nutriční hodnoty (Zapékané plátky na kapii s červeným pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 369 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 48,10 g |
| – nasycené | 30,96 g |
| – nenasycené | 15,86 g |
| –– mononenasycené | 14,49 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 7,87 g |
| – cukry | 5,77 g |
| ––– laktóza | 1,57 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky hovězího masa | Hovězí kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| celý červený pepř | Pepř černý | |
| 3 plátky 3 plátky másla | Máslo kravské | 30 g |