Nutriční hodnoty (Zapékané plátky na kapii s červeným pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 369 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 48,10 g |
– nasycené | 30,96 g |
– nenasycené | 15,86 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 7,87 g |
– cukry | 5,77 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky hovězího masa | Hovězí kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
celý červený pepř | Pepř černý | |
3 plátky 3 plátky másla | Máslo kravské | 30 g |