Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané plátky na kapii s červeným pepřem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 369 kJ /
566 kcal
Bílkoviny24,52 g
– z toho živočišné bílkoviny23,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky48,10 g
– nasycené30,96 g
– nenasycené15,86 g
–– mononenasycené14,49 g
–– polynenasycené1,36 g
––– omega 30,29 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,00 g
Sacharidy7,87 g
– cukry5,77 g
––– laktóza1,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky hovězího masa Hovězí kýta
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 červené kapie Paprika červená čerstvá
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
celý červený pepř Pepř černý
3 plátky 3 plátky másla Máslo kravské 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.