Nutriční hodnoty (Hovězí roláda s cuketou a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 170 kJ / 1 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
| Tuky | 195,49 g |
| – nasycené | 84,13 g |
| – nenasycené | 108,00 g |
| –– mononenasycené | 88,95 g |
| –– polynenasycené | 19,05 g |
| ––– omega 3 | 2,34 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,39 g |
| Sůl | 8,45 g |
| Sacharidy | 31,70 g |
| – cukry | 15,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g hovězího masa na roládu (plát) | Hovězí kýta | 800 g |
| 400 g 400 g cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
| 200 g 200 g debrecínského špeku | Špek | 200 g |
| 120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
| 10 lístků 10 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |