Nutriční hodnoty (Květákový pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 978 kJ / 3 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 274,00 g |
– nasycené | 125,00 g |
– nenasycené | 140,30 g |
–– mononenasycené | 117,00 g |
–– polynenasycené | 23,30 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 5,51 g |
Sůl | 13,50 g |
Sacharidy | 175,20 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
cca 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
200 g 200 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
italské koření nebo jiné koření dle chuti | Provensálské koření |