Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový pekáček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 978 kJ /
3 819 kcal
Bílkoviny152,00 g
– z toho živočišné bílkoviny132,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky274,00 g
– nasycené125,00 g
– nenasycené140,30 g
–– mononenasycené117,00 g
–– polynenasycené23,30 g
––– omega 30,75 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 5,51 g
Sůl13,50 g
Sacharidy175,20 g
– cukry23,00 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
cca 1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
200 g 200 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
1 1 smetana 33% Smetana kravská sladká 35%
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
italské koření nebo jiné koření dle chuti Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.