Nutriční hodnoty (Květákový pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 978 kJ / 3 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 274,00 g |
| – nasycené | 125,00 g |
| – nenasycené | 140,30 g |
| –– mononenasycené | 117,00 g |
| –– polynenasycené | 23,30 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 5,51 g |
| Sůl | 13,50 g |
| Sacharidy | 175,20 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| cca 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 200 g 200 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| italské koření nebo jiné koření dle chuti | Provensálské koření |