Nutriční hodnoty (Sójový salát s rybičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 038 kJ / 1 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 104,66 g |
| Tuky | 73,98 g |
| – nasycené | 10,54 g |
| – nenasycené | 61,47 g |
| –– mononenasycené | 24,09 g |
| –– polynenasycené | 37,38 g |
| ––– omega 3 | 3,01 g |
| Vláknina | 61,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,32 g |
| – cukry | 40,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva rybiček v tomatě | Sardinky v oleji | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g uvařené sóji | Sójové boby | 300 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |