Nutriční hodnoty (Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| 1 sáček 1 sáček rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
| 1 plechovka 1 plechovka bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| zázvor | Zázvor sušený | |
| 1 1 skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 badyán | Badyán | |
| 1 1 černý kardamom | Kardamom prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rybí omáčka | Rybí omáčka | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| mandarinka | Mandarinka čerstvá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| máta | Máta peprná list čerstvá | |
| koriandr - lístky lístky | Koriandr semena |