Nutriční hodnoty (Polévka z kotrče kadeřavého)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 492 kJ / 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,57 g |
| Tuky | 4,04 g |
| – nasycené | 2,49 g |
| – nenasycené | 1,49 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 6,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 617 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 12,92 g |
| – cukry | 5,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší plodnice houby kotrče kadeřavého | Hřib čerstvý | |
| 0,5 l 0,5 l masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (CZ) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| menší hrst hrst sušené majoránky | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslová jíška | Jíška máslová |