Nutriční hodnoty (Podzimní hroznový s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 801 kJ / 2 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,95 g |
| Tuky | 93,66 g |
| – nasycené | 55,61 g |
| – nenasycené | 33,94 g |
| –– mononenasycené | 29,22 g |
| –– polynenasycené | 4,73 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 275,75 g |
| – cukry | 127,55 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 50 g 50 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 lžic 5 lžic domácí marmelády | Marmeláda jahodová | 100 g |
| 150 g 150 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 150 g |
| třtinový cukr na proslazení ovoce | Cukr třtinový | |
| plátky mandlí na posypání koláče | Mandle loupané |