Nutriční hodnoty (Krkovice pečená na hlávkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
| Tuky | 84,62 g |
| – nasycené | 41,19 g |
| – nenasycené | 42,27 g |
| –– mononenasycené | 36,08 g |
| –– polynenasycené | 6,20 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 11,64 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 26,30 g |
| – cukry | 9,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 1/2 1/2 menší hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 měkčí větší pikantní klobása | Klobása | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| drcený kmín (dle potřeby) | Kmín mletý | |
| mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový |